Pagina's

zondag 13 oktober 2013

Nieuwe aanwinst!

Al een tijdje was ik op zoek naar een paspop. Niet dat ik alle winkels en markten afstruinde, maar ik had zoiets van: als ik een mooie zie dan koop ik 'm. Laat dat nou afgelopen vrijdag gebeurd zijn! Ik was met zus en schoonzussen naar de Potstal gegaan. Waarschijnlijk, zoals velen van jullie, maken we daar altijd echt een dagje uit van. Het was weer reuze gezellig, en best wel druk in de winkel. En daar stond ze! Een mooie oude paspop. Het is een zwart model, en hij is helemaal naar mijn zin.


Ze staat nu naast de kast, en ik ben er heel erg blij mee. Zoals op de foto's is te zien heb ik haar een beetje gekleed naar het weer, lekkere warme materialen. Nadat we heel wat uurtjes zoet waren in de Potstal zijn we ook nog even naar Seizoen & Stijl gegaan. Ik was heel erg benieuwd naar de nieuwe winkel, en het was de moeite waard. Ook hier waren we niet snel uitgekeken, en gingen we uiteraard niet met lege handen weg. De welbekende 'toefjes' van S&S doen het altijd goed om ergens gewoon neer te liggen of op te hangen. Het was een erg geslaagde dag, en waren zwaar beladen toen we weer richting huis gingen. Het is altijd weer een kunst om alle aankopen goed in de auto te krijgen. En aangezien we met z'n 4-en waren hadden we niet heel veel ruimte meer. Dus de paspop heeft gezellig op de achterbank tussen de dames in gezeten. We gingen met 4 dames weg, en kwamen met 5 dames terug ;-)

kaartjes van de Potstal


Het is vandaag echt zo'n dag om heerlijk met een kleedje en een bak thee op de bank te zitten. Het is hier nog niet droog geweest, en de plassen worden steeds groter. Kaarsjes aan, het is wel gezellig. Toch ben ik weer heel blij als het droog is zodat we even naar buiten kunnen, maar ik ben bang dat dat er vandaag niet inzit. Dan maar lekker binnen genieten van mijn nieuwe aankopen.

Allemaal een hele fijne zondag toegewenst!

Liefs,

Jeannette

21 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Wat gaaf dat je nu ook een mooie paspop hebt, dat staat hier ook nog op het wensenlijstje maar ze zijn vaak zo aan de prijs...daar moet ik nog wel even aan wennen ;-).

De Potstal is een heerlijke winkelen om te snuffelen en om inspiratie op te doen, ik kom er graag. Vrijdag rond 17.00 was ik ook bij Seizoen en Stijl, er liep toen volgens mij wel een groepje dames rond dat elkaar kende...wie weet zat jij daar wel bij ;-).

Veel plezier met je aankoop en geniet van de kaarsjes, hier zijn ze ook aan.

Lieve groet, Ingrid

Martine zei

Wat is de paspop mooi. En inderdaad helemaal naar het seizoen aangekleed. Alhoewel ze vandaag beter een regenjas en paraplu aan kan :)
Ik zie het helemaal voor me, in de auto achterin. Ze zat toch wel in de gordels? En ze zei waarschijnlijk weinig hi hi.
Ik heb al veel leuke reacties op Seizoen en Stijl gehoord, ik moet binnenkort ook nodig een keer die kant op.
een fijne dag nog,
liefs Martine

It's me zei

Wat een mooie paspop zeg !!..heerlijke winkel he de postal...enne Seizoen en stijl ook hoor..kom er graag !!..fijne dag liefs Ria...x !

lia zei

Mooie pop, ik heb die van mij nu naar boven verplaatst.
En leuk dat jullie zo'n geslaagde dag hebben gehad bij de potstal en S&S..

Fijne dag
Liefs lia

Corine(THUIS) zei

Dat was een heel geslaagd uitje, dat kon ook bijna niet anders met de 2 winkels die jullie bezochten;-)

It Is The way of life zei

Prachtige dame hoor , zo,n leuke winkel hè de Potstal ik ben er ook een paar keer geweest heerlijk om daar een tijdje rond te neuzen !
S&S ben ik nog nooit geweest wie weet ooit komt het er nog eens van !
Liefs Ida

Marjonel M zei

Mooie paspop heb je daar gekocht, bij S&S in de vernieuwde winkel ben ik nog niet geweest samen met de potstal staat dat dan ook op mijn verlanglijst om daar binnen kort naar toe te gaan.

Groet, Marjonel

inge van der sanden zei

Mooie paspop heb je gekocht...hihi...wat een leuk verhaal met z'n vieren weg en met z'n vijven terug.
Ik heb er ook zo een, ben er nog altijd heel blij mee.
Ben op zoek..niet echt..maar als ik er tegen aan loop..naar een met een licht lijfje..ik wil ze dan leuk bij elkaar zetten.
Naar de Potstal wil ik ook nog een keer, en de vernieuwde seizoen en stijl staat ook nog op n'n lijstje.
Fijne Week.

Groetjes,
Inge, my choice

Anoniem zei

Jullie hebben een hele leuke dag gehad en het zijn ook nog eens prachtige winkels.
Je hebt een mooie paspop meegenomen!
Veel plezier met je aankopen.

Lieve groet,
Gerry

Henny zei

Geniet van je nieuwe dame! De Potstal is op 500 mrt van mijn huis en ik kom er nauwelijks, gek hé als er zo'n winkel is in je dorp. Kom de volgende keer gerust een kopje koffie doen, groetjes Henny

Miranda zei

Gezellig samen een dagje uit en helemaal leuk als je dan ook nog met een prachtige vondst thuiskomt! Ook vandaag was het hier overwegend regenachtig, een ideale dag om met de kachel aan blogjes te lezen...

Fijne avond!

Ús hûs ús thús zei

Je hebt een prachtige paspop gekocht! Mooi hoor! Ik vind de donkere kleur ook erg mooi. Je hebt er mooie sfeerfoto's van gemaakt!
Fijne avond. Groetjes van Aleta

Dorine zei

Mooie paspop heb je gekocht! en ik ben ook erg benieuwd naar de vernieuwde S&S, hoop daar binnenkort ook eens langs te gaan.
Groetjes,Dorine

Anneke zei

Wat een mooie paspop. Heerlijk he zo'n dagje met een paar vrouwen. En dan ook nog zo leuk slagen. Naar SenS ga ik waarschijnlijk volgende week even kijken. Ik ben zo benieuwd hoe de winkel geworden is.
Liefs Anneke

het Moonhuis Monica zei

Hai Jeannette,

Ik was afgelopen donderdag in beide winkels, grappig is dat.
Mooi hoor je paspop, ik heb er ook al jaren eentje in onze slaapkamer staan, het was een van de eerste oude spullen die ik op een vlooienmarkt kocht, ik ben er nog steeds blij mee.

Liefs Monica

A place for my home zei

Heerlijk zo'n dagje shoppen. Ik kan me in die winkels ook altijd een hele poos vermaken. En met lege handen weggaan, is bijna onmogelijk.

Je paspop is erg mooi!

Groetjes, Cynthia

Mayflower zei

Wat een prachtige aanwinst. Je heb er een mooi sfeerhoekje van gemaakt.
Een oude paspop staat ook bij mij hoog op mijn wensenlijstje, maar door de prijs moet dat nog even wachten. Daarom heb ik mijn nieuwe paspop maar een oude look gegeven.
Fijne week en een lieve groet, Mea

Gerralda van Vreeswijk zei

Met die 5e dame was de auto zeker wel vol ha ha? Mooi is ie joh! Ik ben afgelopen zaterdag ook even bij S&S langs geweest, oh daar kom je echt niet weg zonder lege handen. En een boel inspiratie!

Geniet maar van je nieuwe gezinslid ha ha.

Lieve groet,
Gerralda

Athomebymy zei

Je hebt héél leuke hoekjes gecreeerd en wat een mooie paspop !

Liefs Petra

Pure & White zei

Mooie dame heb je op de kop getikt!!
Heel erg gaaf!
Lekker binnen genieten, zoals het er nu uitziet duurt dat nog wel een paar dagen...Dan maar gezellig maken toch?

lieve groet,

Dineke

inro soor zei

wat een gaaf blog heb je, kreeg de tip van Martine, k ga je zeker volgen

groetjes, inge