Pagina's

zaterdag 17 augustus 2013

Veranderingen


Soms heb je van die dagen dat je zelf niet echt weet wat je wilt. Heerlijk vind ik het om een beetje te tutten in huis. Spullen eindeloos verplaatsen, om ze aan het einde van het liedje toch weer terug te zetten op de oude plek. Over het algemeen verander ik regelmatig met accessoires, maar als iets goed staat dan is het ook goed. Vorige week had ik weer in mijn hoofd dat het al veel te lang hetzelfde stond. Met het mooie weer leef je toch meer buiten, en dan schiet het er binnen een beetje bij in. Leuk dat je zo weer nieuwe leuke hoekjes kan creëren, met dezelfde spullen.Precies hetzelfde hoekje, maar met andere spulletjes

Een paar weken geleden heb ik een ladder gekocht. Ik was al een tijdje op zoek naar een mooi exemplaar, en uiteindelijk gevonden. Voor deze ladder heb ik ook al verschillende plaatsen in mijn hoofd. Zo staat hij leuk in de woonkamer, maar ik vind het ook leuk om hem in de badkamer te zetten, of de slaapkamer. Dus nog zat ideeën.

 Op dit moment is de grootste verandering in ons huis de keuken. We zijn druk bezig met het uitzoeken ervan. Onze keuken is klein van stuk, maar maakt het niet makkelijker. Volop zitten we met onze neus in de keukenboeken en op internet te speuren. We zijn er nu wel redelijk uit hoe we het willen, maar wanneer we dit gaan realiseren is nog even de vraag.Allemaal een heel fijn weekend toegewenst!!


Liefs,
Arianne

17 opmerkingen:

Anoniem zei

Zo gaat dat meestal. Als je zomers lekker buiten bent heb je niet zoveel aandacht voor binnen. En nu heel langzaam de nazomer komt ga je weer meer binnen kijken.
Is wel leuk een nieuwe keuken uitzoeken. Ik wens jullie er veel succes mee!

Lieve groet,
Gerry

Home and Lifestyle zei

In de zomer hou ik mij meer bezig met de tuin, straks komt binnen wel weer. Je hebt sfeervolle hoekjes gemaakt hoor!

Wat leuk om een nieuwe keuken uit te zoeken. Maar er is veel keus en dan kan het nog heel lastig zijn.

Ik ben erg benieuwd waar jullie uiteindelijk voor gaan.

Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Anita r zei

Toch een hele mooie verandering.
Ik zit wel eens vast geroest.
Maar had ook van de week het idee opgepikt om te gaan veranderen.
Nog niet gebeurt komt wel.

fijn weekend.

gr. Anita

ida zei

Leuk hoekje en ik herken het ,lekker tutten en je spulletjes veranderen tot dat je ze weer op de zelfde plek hebt staan ! En een nieuwe keuken lijkt mij ook zo mooi , volgend jaar gaan ze hier ook een nieuwe keuken plaatsen wij krijgen een eigen ketel ik woon in een flat dus vandaar, het werd tijd hoor dus ik kijk er erg naar uit .En dan ga ik natuurlijk leuke dingen aanschaffen dus jullie ook succes met het uitzoeken van de nieuwe keuken !
Liefs Ida

Bonjade zei

Vind je blog via via.......
Wat woon je sfeervol.....ga je graag volgen....

Fijne avond

Lieve groet

Pure & White zei

Ha Arianne,

heel herkenbaar, soms wil je het gewoon anders, maar kom je erachter dat hoe je het had toch gewoon het leukste is..;-))

kBen benieuwd hoe je keuken gaat worden!

Lieve groet!

Dineke

Athomebymy zei

Leuk een nieuwe keuken ...
Je hebt een héél mooie ladder gekocht !
Mooi sfeerhoekje ik ga voor de foto met de lamp ;)

Liefs Petra

Colin zei

Keuken staat hier ook op de planning, maar wordt nog lastig; héél klein en onhandige maten maar inspiratie genoeg. Jij succes met uitzoeken!

Alie zei

Mooie sfeerplaatjes bij je en je hebt gelijk, heerlijk is dat veranderen. Onze keuken zit er ook al 20 jaar in en we hebben hem vorig jaar laten spuiten, maar denk toch dat ik em zelf nog een keer zal verven. Zou het liefst een andere willen, maar hij is nog prima, dus dan zo maar.

lia zei

Volgens mij hebben we dat allemaal. Verplaatsen en uiteindelijk alles weer op dezelfde plaats zetten.
Maar soms is er een klein verschil waar je dan weer blij van word.

Liefs lia

Kom Achterom zei

Mooi hoor jou trap en ooh wat spannend zo'n keuken kies je voor jaren! Leuk leuk!
Succes hoor!
Yolanda

Dorine zei

Dat herken ik helemaal! lekker rommelen in huis.
Succes met het uitzoeken van de nieuwe keuken.
Groetjes, Dorine

A place for my home zei

Herkenbaar. Ik heb soms ook zo'n bui om alles om te gooien. Soms werkt het en soms werkt het niet. Maar bij jou is het gelukt, ziet er leuk uit!

Groetjes, Cynthia

Marjonel M zei

Zo gaat dat hier ook, als we wat meer binnen zitten worden er ook spullen omgewisseld in huis.

Fijne dag, Marjonel

Anneke zei

Ja ik ken dat gevoel. Wij zijn gisteren terug gekomen van vakantie en dan kijk je eens kritisch rond in je kamer. Ons vakantiehuis is vrij veel licht in de kamer en hier in huis is het vrij donker. En dan heb ik ook zo'n idee een ander kleurtje op de muur of toch maar niet?? Wat leuk een andere keuken uitzoeken. Verder heb je leuke sfeerhoekjes in je kamer hoor.
Lieve groet
Anneke

amy zei

Ja heerlijk daar krijgen we nu weer een beetje zin in ,huis veranderen enzo
Een nieuwe keuken! Leuk! Succes met zoeken
Groetjes Amy

Mooi Homestyling zei

Weer een leuk hoekje. Die lamp ben ik vorige week ook een paar keer tegen gekomen tijdens mijn woonroute. Helaas was hij nogal prijzig, temeer omdat ik er twee wou voor op onze nachtkastjes.
Volgens mij heb je ook een mooi plaid over de ladder, is die van wol?
Lieve groet,
Karin