Pagina's

woensdag 3 juli 2013

De tuin...

Het eerste waar ik voor viel, toen dit huis te koop stond, was de schuur. Het was een droom van mij om zo'n schuur te hebben. Het is een schuur die van alle gemakken is voorzien. Eigenlijk is het een soort 2e huisje. Ook zit er aan de achterkant een overkapping waar ik mezelf helemaal zag zitten. Wij zitten altijd al snel buiten, en met zo'n overkapping wordt dit alleen maar meer. Op dit moment is dit helaas niet mogelijk. We zijn nog druk met de tuin bezig dus het is een soort opslag geworden voor potten, materialen enz. Jullie houden de foto van de overkapping dus nog tegoed.


Ook het uitzicht vinden we heerlijk in onze tuin. Vorig jaar liepen er nog schapen en nu lopen er verderop koeien en paarden. Hoe landelijk wil je het hebben? In ons vorige huis keken we op de rivier de Merwede, en een hoop mensen snapten dan ook niet dat we daar weggingen. Maar soms is het gewoon tijd voor verandering, en ik heb er nooit spijt van gehad. Aan de rivier hebben we het ook altijd naar ons zin gehad hoor, de levendigheid van het water is ook schitterend. Het is een soort levend schilderij. De scheepvaart, en in de zomer de pleziervaart die op gang komt. Maar daar kunnen we gelukkig nog steeds van genieten als we gaan varen.

De tuin is gelukkig bijna klaar. We hebben het terras achter wat groter gemaakt, zodat we met het hele gezin er kunnen zitten. We hebben het bestraat met oude klinkers, afgewisseld met grote grijze tegels. Het was best nog een project, want er is een beukenhaagje verplaatst, er moest veel grond afgevoerd worden, er is een buxushaagje geplaatst. Nu is het einde echt in zicht. Op nog wat kleine dingetjes na, is het klaar. Dan kunnen we eindelijk de boel opruimen en er van genieten. En ook de overkapping helemaal naar mijn zin maken.We willen hierbij ook alle nieuwe volgers welkom heten, en iedereen bedanken voor de leuke reacties! We wensen jullie een mooie zonnige week toe, want zou de zomer dan eindelijk beginnen?!?!

Lieve groet,

Jeannette19 opmerkingen:

Maison Welbi zei

De schuur ziet er inderdaad heel erg sfeervol uit. Ik kan me voorstellen dat je daar op 'gevallen' bent. Nog veel succes met de laatste loodjes in de tuin en daarna lekker genieten.

Groet,
Reineke

lia zei

Dit is een prachtig uitzicht hoor.
En die overkapping is zo fijn, gisteravond zaten wij nog buiten terwijl iedereen al binnen zit.
Succes met de laatste dingen in de tuin.

A place for my home zei

Heel erg mooi je soort van "2e huisje". En zo'n overkapping is heerlijk. Wij genieten er ook iedere keer van als het weer het toelaat.

Groetjes, Cynthia

Anneke zei

Wat sfeervol ziet je schuur er uit. Ik vind het kleurgebruik zo mooi. En zo, n overkapping is natuurlijk helemaal het einde. En dan met dat prachtige uitzicht. Je mag me er neerzetten hoor. Hopelijk kun je er vaak vertoeven.
Sterkte met de werkzaamheden in de tuin hoor.
Liefs Anneke

Athomebymy zei

Het is inderdaad héél erg mooi !!!

Liefs Petra

Huize Kip Kakel zei

Mooi, om ook eens aan de achterkant van jullie huis te mogen kijken..wat een heerlijk landelijk uitzicht...
En je schuur is helemaal mooi, sterkte met de laatste tuinloodjes!
Lieve groet♥

La Blomst-Living zei

Ik begrijp het heel goed dat je voor de schuur en het uitzicht gevallen bent. Hier droom ik nog steeds van!
Echt geweldig! Succes met de rest hoor!
Lieve groet, Linda

Marjonel M zei

Prachtig uitzicht toch, en een overkapping is echt heerlijk, wij hebben dat ook zo kun je het buiten heerlijk lang volhouden.

Groet, Marjonel

Corine(THUIS) zei

Lekker vrij zit je daar! En ook wij genieten zo van onze overkapping..

Pure & White zei

Supermooi! En wat een heerlijk uitzicht!
Geniet er maar lekker van, dan komen die laatste loodjes vast vanzelf..;-))

groet!

Dineke

Home and Lifestyle zei

Je verliefdheid snap ik wel hoor, ik vind dit huisje/deze schuur ook een plaatje. Je woont er prachtig, het is heerlijk om aan de achterzijde van het huis vrij te zitten. Succes met de tuinklus!

Lieve groet, Ingrid

Ús hûs ús thús zei

Wat een prachtige schuur! Zo mooi met de zwarte planken. En dan nog zo'n mooie tuin met prachtig uitzicht. Genieten hoor!
Groetjes van Aleta

Esther Versteeg zei

Supermooi Jeannette,
Wat een mooie site, supermooie inrichting en een geweldige tuin. Een droom van menig mens. Wees er maar trots op.......dat word genieten van de zomer xx
Esther

What's in a day zei

Het is een sfeervol plaatje en dan die koeien op de achtergrond...
Heerlijk om zo buiten te kunnen genieten.

Lieve groet,
Eefie

http://whats-inaday.blogspot.nl

Colin zei

Wat een uitzicht! In ons postzegeltuintje wel een optie voor een overkapping, staat dan ook erg hoog op mijn wensenlijstje :)

Anoniem zei

Het schuurtje ziet er prachtig uit. Kan me best voorstellen dat je daar voor valt.
Maar de weilanden aan de voorkant met de koeien vind ik ook geweldig.
Je tuin ziet er goed uit en ik hoop dat je verlangde overkapping er nu ook snel komt.

Lieve groet,
Gerry

het Moonhuis Monica zei

Prachtige schuur en uitzicht zeg!!

Liefs Monica

Alie zei

Nou met zo'n uitzicht kun je de hele dag wel buiten blijven. Bijna klaar en dan kunnen jullie er heerlijk van gaan genieten.

Dorine zei

Wat een mooi uitzicht en een overkapping is inderdaad heerlijk.
Groetjes, Dorine