Pagina's

woensdag 12 juni 2013

Beertje

Jullie hebben hem misschien al voorbij zien komen, Beertje, onze harige viervoeter. Twee jaar geleden hebben wij hem in ons hart gesloten. Hij was 8 weken toen hij bij ons kwam wonen, en vanaf die tijd hebben we een hoop lol om hem gehad.
Hier was hij ongeveer 12 weken
Hij zat zo vaak in deze pot, dat decoreren weinig zin had.

Beertje heeft aan de overkant van onze straat een vriendinnetje. Dagelijks zoeken ze elkaar op, en dan gaan ze samen op pad. Het is een mooi gezicht om ze samen te zien.
Als wij langs gaan bij mijn ouders nemen we Beertje soms mee. Hij vind het niet erg om in de auto te zitten (uiteraard wel in een kooitje). Bij mijn ouders heeft hij ook zijn vaste plekje, op de bovenste trede van de trap. Het is een echt gezelschapsdier, en zit er graag bij.


Beertje zit zich te verlekkeren op een bromvlieg
Als het mooi weer is, zoekt hij altijd wel een plekje in de schaduw. Of zoals op bovenstaande foto zoekt hij het hogerop. Hij zit hier mooi tussen de bladeren, maar we zagen toch duidelijk een dikke staart naar beneden hangen. Hij is dol op mooi weer, net als zijn baasjes :-)

Gisteren hebben we (mijn moeder en ik) dan ook heerlijk genoten van het zonnetje. We zijn met mijn scooter op pad geweest. Deze is praktisch om naar het werk mee te rijden, maar het is veel leuker om te touren met mooi weer. We hebben er al veel plezier van gehad. Als de zon schijnt pakken we liever de scooter dan de auto. Lekker een rondje rijden en onderweg een ijsje eten of wat drinken, heerlijk genieten!


Ik wil jullie nog bedanken voor alle leuke reacties die we hebben gekregen, en hierbij ook alle nieuwe volgers een warm welkom heten!

Lieve groet,
Arianne

14 opmerkingen:

Pure & White zei

wat een leuk beest!
En ook leuk dat ie gezelschap zo waardeert...;-))

Fijne dag!

Dineke

Home and Lifestyle zei

Vaak hoor je dat katten het liefst hun eigen gang gaan, maar Beertje is een leukerd en zoekt graag gezelligschap op. Grappig dat hij een vriendin aan de overkant heeft wonen!

Het is wennen dat de zon zich nu minder laat zien, maar gelukkig is de temperatuur aangenaam...ook om de scooter te pakken voor leuke ritjes!

Lieve groet, Ingrid

Anoniem zei

Wat is Beertje een lieve poes! Hij lijkt me heel grappig, zoals hij zich op de foto's voordoet. En dan samen met een vriendinnetje op pad gaat.

Lieve groet,
Gerry

lia zei

Grappig.... Joep zat ook vaak in die pot die hij klein was.
Wie weet wat de volgende weer gaat doen.
Gezellige beesten:-)

Huiz&zo zei

Ha,lieverd wat is het toch een schat die beer en wat praten we vaak over hem,hij wordt dus ook door jullie op handen gedragen,en dan heb je nieuwe stoelen,nee hoor daar mag hij niet op zitten,dus wel ze zeggen niet voor niets een hond heeft een baas en een kat heeft personeel,hoop dat hij heel oud mag worden.je moeder.

Mayflower zei

Ohhh....wat een schatje en wat een leuke naam.
Je heb leuke foto's van Beertje.
Fijne dag en een lieve groet, Mea

Anita r zei

Wat een poepie.
Lijkt me heerlijk zo met de scooter toeren.

gr. Anita

La Blomst-Living zei

Haha lachen, Beertje in die pot, zo heerlijk eigenwijs, daar kan je van genieten hè!
Lieve groet, Linda

Anneke zei

Wat een schat van een beest is beertje. Wat geeft een kat een hoop gezelligheid in huis he?
En ik vind de pot met beertje erin veel leuker als een gedecoreerde pot hoor hi hi.
Liefs Anneke

Athomebymy zei

Schattig .. en een hele mooie poezennaam vind ik !

Lieve groetjes Petra

Dorine zei

Ahh..wat een schattig beest zeg, en die naam vind ik ook erg leuk.
Groetjes, Dorine

A place for my home zei

Grappig die foto in de pot, heel schattig!

Groetjes, Cynthia

het Moonhuis Monica zei

Beertje (Beer) zal nu wel niet meer in die pot passen ;-) Echt een grappig gezicht. Zal binnenkort ook eens een post maken van onze Skipper, alleen is hij behoorlijk arrogant en laat zich niet zo makkelijk fotograferen. Ik denk ook dat hij denkt dat ik m iets aan wil doen, als ik mijn fototoestel pak, hij is echt bang van dat ding ;-)
Heerkijk toch lekker toeren op de scooter, als het zonnetje schijnt!!

Liefs Monica

Hann¥ zei

Ah wat een schatje zeg en wat grappig dat Beertje de pot heeft uitgezocht als verstopplek hihi
Prachtige foto's van een hele mooie kat!
Lieve groet,Hanny